Telefoon 06 - 102 64 740 E-mail info@arendverschoorkunstgras.nl

1. Kunstgras en uw bedrijfsuitstraling

Kunstgras rondom uw bedrijf ziet er altijd representatief uit. Te lang gras staat vaak onverzorgd evenals veel onkruid in het gras of kale plekken. Kunstgras lost al deze problemen op en vraagt weinig onderhoud.

2. Kunstgras in uw showroom of beursstand

Ook is het mogelijk om kunstgras in uw showroom of beursstand te gebruiken om zo uw producten aantrekkelijker te presenteren. Doordat kunstgras in veel verschillende kleuren te verkrijgen is, zijn de mogelijkheden welhaast onbeperkt. Wat dacht u van uw logo in het kunstgras? Wij adviseren u graag.

3. Kunstgras in de speelhoek of het speelveldje buiten

Heeft u een speelhoek voor kinderen in uw bedrijf, dan is kunstgras een perfecte ondergrond. Het staat leuk, is makkelijk te onderhouden en zacht om op te spelen.

Ook voor buiten is kunstgras een prima ondergrond voor een speelveldje met daarop eventueel speeltoestellen. Na het spelen komen er geen modderige voeten uw winkel/showroom binnen. Groen kunstgras is hiervoor perfect geschikt, maar denkt u ook eens aan de diverse trendy kleuren. Van licht grijs tot hard roze, alles is mogelijk.