Telefoon 06 - 102 64 740 E-mail info@arendverschoorkunstgras.nl

1. Kunstgras als gazon

Kunstgras is uitermate geschikt als gazon in uw tuin. De voordelen zijn legio, zo heeft u altijd een mooi groen gazon zonder dorre/kale plekken. En wat dacht u van het volgende: Nooit meer grasmaaien, kantjes knippen, verticuteren, bemesten, sproeien enz.  U bespaart een heleboel tijd en moeite, u houdt eindelijk tijd over om van uw tuin te genieten! En gaat u op vakantie, dan hoeft u niemand in te schakelen om het gras voor u te maaien.

2. Kunstgras bij of onder speeltoestellen

Kunstgras is werkelijk ideaal rond en onder speeltoestellen. Ook na een fikse regenbui is het mogelijk om vrijwel direct weer op het gras te spelen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor groene grasknieën en vuile schoenen. Ook de kale plekken die rond speeltoestellen zo gewoon zijn, behoren tot de verleden tijd. Omdat het lekker zacht is spelen kinderen er graag op en … huisdieren trouwens ook!
(Indien gewenst, is het mogelijk om extra valdemping onder het kunstgras aan te brengen voor extra veiligheid bij hoge speeltoestellen.)

3. Kunstgras rond uw zwembad

Kunstgras rond zwembaden heeft veel voordelen, maar de belangrijkste is toch wel dat uw zwemwater schoon blijft doordat er geen modderpoelen meer rond het zwembad ontstaan en er geen gras of zand meer aan de voeten blijft plakken dat in het water terecht komt. Uiteraard is het kunstgras bestand tegen het zwemwater en is voorzien van een UV bescherming.

4. Kunstgras om op te spelen

Ook voor speelveldjes die intensief bespeeld worden, zijn er speciale soorten kunstgras. Het is mogelijk om met diverse felle kleuren kunstgras een fantastisch effect te bereiken, maar “gewoon” groen is natuurlijk ook erg mooi. Wij geven u graag advies.

5. Kunstgras bij uw vakantiehuis of caravan

Heeft u kunstgras bij uw vakantiehuis of caravan, dan begint uw weekend of vakantie op het moment dat u aankomt, want vaak is de eerste klus bij aankomst het grasmaaien. En ook als u langere tijd wegblijft, ligt uw gras er bij aankomst prima bij.

6. Kunstgras op balkon of terras

Steeds vaker kiest men voor een onderhoudsvrije tuin en wordt ervoor gekozen de tuin geheel te betegelen. Toch wordt dan de groene uitstraling van gras gemist. Ook op een balkon of terras mist men vaak een groen element. Kunstgras is dan een geweldige oplossing. Het geeft het echte tuingevoel, maar is zeer onderhoudsarm. Vandaar dat ook hier steeds meer mensen kiezen voor kunstgras. En wat dacht u van trendy kleuren i.p.v. groen kunstgras? Er zijn zoveel verschillende kleuren dat uw lievelingskleur daar vast bij zit!

7. Kunstgras in het interieur

Kunstgras wordt ook regelmatig gebruikt in het interieur. Als vloerbedekking op een slaapkamer of in een serre, maar ook tegen een muur geplakt. Door de verschillende kleuren (groen maar ook trendy) zijn de mogelijkheden welhaast onbeperkt.

8. Kunstgras als schutting

De nieuwste rage in kunstgrasland is het bekleden van een kale schutting of lelijke muur met kunstgras,  prachtig om te zien! Bekijk onze fotogalerij.