Telefoon 06 - 102 64 740 E-mail info@arendverschoorkunstgras.nl

De soorten kunstgras in onze collectie bieden voor elk wat wils. De lengte van de grassprieten varieert van 26 tot maar liefst 55 mm! De soorten variëren in kleur, van verschillende schakeringen groen tot uitgesproken kleuren (blauw, rood, beige, bruin, zwart, paars). En verder zijn er diverse toepassingen mogelijk, hieronder een overzicht:

Natuurlijk Kunstgras.

Ons altijd groene en natuurlijk uitziende kunstgras zorgt voor een geweldige beleving in prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast is het kunstgras ook ideaal voor balkons en dakterrassen. Wij maken van elke tuin of openbare groenvoorziening een plaatje. Met de nieuwste generatie kunstgras is een fris en groen gazon een zekerheid gedurende het hele jaar. Daarnaast heeft de tuin de laatste jaren een heel andere dimensie gekregen. Het is als het ware een verlengstuk van het huis geworden. Mensen gaan steeds meer buiten leven, eten en (re)creëren. Met kunstgras wordt het nog meer genieten!

Kunstgras om veilig op te sporten, spelen, te bewegen en te vallen.

Spelen en sporten is van groot belang voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Zij zijn immers de toekomst. Wij bieden de mogelijkheid om een unieke combinatie te maken tussen veiligheid en plezier. Kunstgras is namelijk zeer breed toepasbaar en niet meer weg te denken uit de wereld van sport en spelen. Op maatschappelijk verantwoordde wijze bieden wij oplossingen voor iedere denkbare situatie. Met ons speciale kunstgras voor spel & sport worden multifunctionele veldjes aangelegd voor diverse doeleinden. Daarnaast wordt er maatwerk en deskundig advies geleverd op dit specialistische gebied. Wij kunnen u van dienst zijn bij het compleet inrichten van speelveldjes (van de aanleg van kunstgras met valdemping tot en met de levering en plaatsing van speeltoestellen).

Kunstgras om op te vallen!

Trendy Grass is een opvallend en kleurrijk kunstgras met een eigentijdse look en feel. Door het op verrassende wijze toe te passen, wordt een trendy, bijna kunstzinnige sfeer gecreëerd binnen of rondom een woning of bedrijfspand. De tuin heeft de laatste jaren een heel andere dimensie gekregen. Mensen gaan steeds meer buiten leven, eten en (re)creëren. Loungesets, buitenkeukens, sierkussens en parasols zijn niet meer weg te denken. Tuinen en terrassen zijn steeds vaker een verlengstuk van de woning. Het ‘buitenleven’ weerspiegelt de lifestyle. Met Trendy Grass is er de mogelijkheid om het allemaal net even anders te doen. Toepassingen gekleurd (Trendy Grass):

 • Bij terrassen of loungesets voor een eigentijdse lifestyle
 • Op dakterrassen of balkons
 • Op beursvloeren voor een unieke uitstraling van stands
 • In een entreehal voor een stijlvol ontvangst
 • In een moderne, kindvriendelijke tuin
 • In winkels voor een extra plezierige winkelbeleving
 • Artistieke projecten
 •  Eigen creatieve invulling

Kunstgras voor veel binnenplezier

Ons kunstgras is zeer breed toepasbaar, zo ook voor indoor toepassingen en evenementen. De kunstgrassen zijn zeer gebruiksvriendelijk, snel toepasbaar en kunnen leiden tot fantastische eindresultaten, waarbij een geweldige beleving wordt ervaren. Toepassingen indoor:

 •  Binnen speeltuinen en klimparken.
 •  Indoor sport mogelijkheden, zoals tennis, voetbal en golf.
 •  Binnen en buiten zwembaden.
 •  Beurzen voor een mooie presentatie.
 •  In winkels en bij horeca voor een extra plezierige beleving.
 •  Musea, exposities en wandbekleding.

Golf

Door een intensieve samenwerking met een hierin gespecialiseerde partner, kunnen wij u ook op het gebied van golf voor onder andere particulieren, hotels, (indoor) golfbanen en midgetgolf van dienst zijn. Bijvoorbeeld: putting greens, afslagmatten en targets.

Neem bij interesse contact met ons op : tel. 06-30 71 09 92 (Arend) – 06- 10 26 47 40 (Bernarda)                            Wij zijn u graag van dienst!